Gentle Care Μαλακή 

Gentle Care Μαλακή 

	  

Λεύκανση απαλή με το σμαλτο; Ναι, ειναι αλήθεια! Μια εξελιγμένη οδοντόβουρτσα λεύκανσης: με 2 τύπους νημάτων λευκαντικής δράσης, ελαστικά και σπειροειδή, τα οποία 1) απομακρύνουν τους λεκέδες από τα δόντια 2) είναι απαλά με δόντια και ούλα. * Flexi-WhiteTM Filaments: Θύσανοι με ειδική ελαστική επένδυση για την αποτελεσματική απομάκρυνση των λεκέδων με ήπιο τρόπο. * Σπειροειδείς θύσανοι: Με στρογγυλεμένες άκρες για απαλό καθαρισμό της ουλο-δοντικής περιοχής. * Σχεδιασμένη να είναι απαλή με τα ούλα. * Μικρή κεφαλή: Για καθαρισμό ακόμα και στις δύσκολες περιοχές. * Οδοντόβουρτσα με ευθεία λαβή: Για ακριβή έλεγχο στο βούρτσισμα. * 100% χάρτινη συσκευασία

1 PC 
 • Complete Tooth Care
  Ολοκληρωμένη Φροντίδα
 • Favourite product
  Αγαπημένο Προϊόν
 • White Teeth
  για Λευκά Δόντια

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Τροφές πλούσιες σε ψευδάργυρο, όπως το σπανάκι, τα ρεβίθια, τα κοκκινα φασόλια, βελτιώνουν τη στοματική υγεία, καθώς ο ψευδάργυρος είναι ζωτικής σημασίας για τον σχηματισμό των ιστών και των οστών. 

	  
Τι προκαλεί το κιτρίνισμα και τον αποχρωματισμό των δοντιών

Τι προκαλεί το κιτρίνισμα και τον αποχρωματισμό των δοντιών;

Συνήθως, οι κηλίδες των δοντιών είναι αποτέλεσμα κακής στοματικής υγιεινής. Υιοθετήστε αυτά τα λίγα και απλά βήματα στο καθημερινό σας πρόγραμμα στοματικής φροντίδας για να αποτρέψετε τον αποχρωματισμό και το κιτρίνισμα των δοντιών.